Zondag 29 september: Harry’s Day.

Een tennisbijeenkomst voor volwassenen. Voor nieuwe en oude leden, voor dag en avond leden, kortom voor alle volwassen leden en alle niveau’s.

Harry’s Day krijgt een bijzondere invulling. We spelen volgens het koningssysteem! Het is een systeem waarbij alle spelers verschuiven van plaats. De plaats waar ze naar toe schuiven is afhankelijk van het feit of ze gewonnen of verloren hebben….

In het kort betekent dit dat je een half uur met een partner tennist. Na dat half uur verschuiven de winnaars een baan omlaag en de verliezers een baan omhoog. En je partner en jij gaan dan aan een verschillende kant van het net staan en worden elkaars tegenstander. Je speelt dan met een nieuwe partner de volgende partij van een half uur. Zo spelen we in verschillende combinaties, en uiteindelijk eindigen de winnaars op baan 1…… Uiteraard leggen we het ter plekke nog goed uit!

Net als bij Harry’s Night staat gezelligheid centraal. En speciaal daarom openen we aansluitend ‘Harry’s Ristorante Italiana’ om na afloop lekker en gezellig met elkaar te eten. De kosten hiervoor zijn €12,50 per persoon en voor kinderen €7,50.

Leuk als je meedoet! Je kunt je aanmelden voor Harry’s Day door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En geef je ook aan of je mee wilt eten en met hoeveel personen?

Tijdstip: van 13.30-17.30 uur
Vanaf 17.30 uur: Harry’s Ristorante ItalianaVoor meer informatie over Harry's Night en Day, zie de artikelen: Harry's Day, Harry's night en Make my Day.

Deel deze pagina via:

Sponsors

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws