Het Roland Garros Grand Slam open jeugd dagtoernooi.

Het Roland Garros Grand Slam open jeugd dagtoernooi 2024

Na het succes van vorige jaren komt Grand Slams For Kids weer naar Maarssen! LTCM wordt weer omgetoverd tot Roland Garros!

www.grandslamsforkids.nlZet zaterdag 7 september 2024 dus in de agenda!
Schrijf je in

Op zaterdag 7 september wordt bij ons op de club Roland Garros KIDS gespeeld. Een Grand Slam in de cyclus van Grand Slams for Kids. Net als de profs reizen de kids in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar verschillende steden af om daar in toernooivorm in een weekend wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. De hoofdprijs mag er zijn: een verzorgde reis naar Roland Garros!

Wat is Grand Slams for Kids nu eigenlijk? In meerdere weekenden bij verschillende enthousiaste verenigingen worden de Grand Slams gespeeld en worden de tennisvereniging omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving. Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal drie (maar het liefst meer!) wedstrijden. Winst of verlies maakt dus niet uit, je speelt altijd de dagen dat het grand slam georganiseerd wordt. Per speelschema is er aan het einde van een Grand Slam een winnaar die zich plaatst voor de eindejaars Masters (begin volgend jaar). De winnaars van de Masters reizen vervolgens met elkaar af naar Roland Garros om een echt Grand Slam toernooi te bezoeken!
Geen tijd om alle Grand Slams te spelen? Dat is geen probleem, je kan er ook gewoon aan eentje mee doen!

Zowel op als naast de baan worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zodat voor het hele gezin er op de tennisclub van alles te doen is!
Roland Garros Maarssen staat bijvoorbeeld bekend om zijn lekkere crepes! Het is de derde keer dat dit toernooi op LTCM wordt georganiseerd! 

Wil jij net als meervoudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal en Australian Open finalist Jennifer Brady een Grand Slam spelen? Kijk eens op de website van Grand Slams for Kids (www.grandslamsforkids.nl) voor alle informatie en speeldata, of op YouTube voor een sfeerimpressie van de Roland Garros KIDS die eerder plaatsvond.
Check voor meer info facebook.com/grandslamsforkids.

Alle Grand Slams for Kids toermooien.
Deel deze pagina via:

Sponsors

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

Laatste nieuws