UW BEDRIJF EN LTCM

Als ondernemer weet U hoe belangrijk het is om lokaal en regionaal een sterke band op te bouwen tussen de bevolking en uw bedrijf. We hebben elkaar immers nodig! Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent in de huidige tijd onder meer ‘over en weer gezien worden en wat voor elkaar willen èn kunnen betekenen.
Tennisvereniging LTCM draagt bij aan Uw belang. Zei de Romeinse dichter Juvenalis al niet: Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam? Een gezond, fit lichaam levert derhalve een gezonde geest op de werkplek. Daarnaast stimuleert LTCM het bewegen, dus sporten, voor de jeugd. Een belangrijk maatschappelijk doel in deze tijd van dreigend overgewicht en tekort aan beweging (zie interview burgemeester Marc Witteman)!
Tot slot en wellicht voor de tennisvereniging het belangrijkste: LTCM biedt een mooie, goede en gezellige plek voor tennisliefhebbers om op recreatief-en prestatieniveau met elkaar de tennissport te bedrijven!

Dit alles kan LTCM echter niet alleen bereiken met enkel eigen mensen en middelen. Wij hebben u als ondernemer met uw bedrijf hard nodig om middelen en ideeën te genereren om deze ‘taken in maatschappelijk belang’ te kunnen blijven vervullen! Uw bijdrage kan zijn in geld, maar wellicht kunt u ons meer waardevol ondersteunen met uw producten of diensten. Wij staan daar erg voor open! Behalve voldoening en de eer levert het u en uw bedrijf lokaal en regionaal belangrijke naamsbekendheid op. U kunt, kort gezegd, via sponsoring van LTCM laten zien dat u begrijpt wat maatschappelijk verantwoord ondernemen is!
Bent u enthousiast geraakt en staat u te trappelen om, in ruil voor publiciteit, uw steentje bij te dragen aan de leefbaarheid van Stichtse Vecht en van LTCM? Neem dan contact met ons op: Sponsorcommissie.

Sinds seizoen 2016 zit LTC Maarsen-Broeck sterk in de lift en groeit het aantal leden, zowel bij volwassenen als bij de jeugd. Daarnaast besteedt de club veel aandacht aan publiciteit via de sociale media, lokale bladen en RTV waardoor het bereik vele malen het aantal leden overstijgt. Hierdoor komen er ook steeds meer bezoekers en deelnemers af op de vele evenmenten die jaarlijks worden georganiseerd. Dit maakt LTCM ongetwijfeld tot een aantrekkelijk medium om uw doelgroep te bereiken. Hoe kunnen we u daarbij helpen?

Sponsormogelijkheden
Voorop staat dat u waar voor uw geld moet krijgen. Wij kunnen u onder meer de volgende sponsormogelijkheden bieden:

  • Advertentie op onze website. De mogelijkheden hiervoor zijn legio. Op alle pagina's; op een enkele pagina; als onderdeel van een roterende banner; als onderdeel van een nieuwsartikel enz.
  • Advertentie in onze nieuwsbrieven. Deze brieven verschijnen zeer regelmatig doch minimaal eens per 4 weken
  • Reclameborden in twee maten
  • Winddoeken
  • Sponsoring van toernooien
  • Sponsoring van activiteiten
  • Sponsoring in natura zoals tennisballen, kleding etc
  • Sponsoring van een competitieteam
  • Bedrijfstoernooien

Maar ook als u onze vereniging op een andere manier wilt sponsoren zijn er volop mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op:  Sponsorcommissie.
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en prijzen.

Deel deze pagina via:

Sponsors

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

Laatste nieuws