Tennisschool Smash nodigt je van harte uit om je in te schrijven voor de voorjaars- en zomertrainingen van 2023. De lessen starten op 6 maart 2023 en de lescyclus duurt 13 of 26 weken. De jeugdtrainingen worden in groepen van 6 personen aangeboden. De seniorentrainingen worden in groepen van 5 personen aangeboden.

Inschrijven

Inschrijven kan via inschrijfformulier LTCM zomer.
Inschrijven kan nog steeds. Voor meer informatie, eventuele uitzonderingen en de algemene voorwaarden verwijzen wij naar de website van Tennisschool Smash.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de tennislessen van Tennisschool Smash wordt er aandacht besteed aan techniek, tactiek en mentale veerkracht. De trainers hebben jarenlange ervaring om zowel beginnende als gevorderde tennissers te begeleiden naar een hoger niveau. Bij Tennisschool Smash staat tennisplezier altijd centraal.


We kijken er naar uit om namens Tennisschool Smash de trainingen op LTCM te verzorgen. Bij vragen of opmerkingen, kun je altijd contact met ons opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook Tennisles voor jeugdleden

Deel deze pagina via:

Sponsors

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws