Tennisschool Smash nodigt je van harte uit om je in te schrijven voor de de wintertrainingen van 2023/2024. De lessen worden gehouden bij TC Groenekan en starten op 30 oktober 2023 met een lescyclus van 19 (indoor) of 17 (outdoor) weken.
Winterstop: Van 25 december 2023 t/m 08 januari 2024.
Slecht weer? Gemiste les? Geen probleem.

Zaal van Groenekan
Dit winterseizoen zorgen we ervoor dat je altijd een garantie hebt, aangezien de inhaaltrainingen indoor worden gegeven.
De jeugdtrainingen worden in groepen van 6 aangeboden, voor de seniorentrainingen gelden groepsgrootte van 5 of 8 personen.
De inschrijving sluit 04 oktober 2023.
Voor meer informatie, eventuele uitzonderingen en de algemene voorwaarden verwijzen wij naar de website van Tennisschool Smash.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de tennislessen van Tennisschool Smash wordt er aandacht besteed aan techniek, tactiek en mentale veerkracht. De trainers hebben jarenlange ervaring om zowel beginnende als gevorderde tennissers te begeleiden naar een hoger niveau. Bij Tennisschool Smash staat tennisplezier altijd centraal.


We kijken er naar uit om namens Tennisschool Smash de trainingen op LTCM te verzorgen. Bij vragen of opmerkingen, kun je altijd contact met ons opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook Tennisles voor jeugdleden

Deel deze pagina via:

Sponsors

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws