LTCM open 2022

De Vaal Schilderwerken presenteerde het LTCM open 2022.
Het LTCM Open 2022 vond plaats van zaterdag 13 t/m zondag 21 augustus.

Ook dit jaar was er iedere dag een heerlijke Hap Snap.

Zie de schema's en de winnaars.

Zie meer (foto's e.d.) op LTCM Open facebook.Het Roland Garros Grand Slam open jeugd dagtoernooi

Na het succes van vorige jaren komt Grand Slams For Kids weer naar Maarssen! LTCM wordt weer omgetoverd tot Roland Garros! Net als vorig jaar is het een "Light" versie, dat houdt in iets minder activiteiten rond de wedstrijden, 1 dag ipv 2 dagen en de wedstrijden zullen ook op tijd gaan. Desalniettemin een mooie kans om weer in het wedstrijd ritme te komen voor de competitie begint, en dat dicht bij huis!

Zet zaterdag 27 augustus dus in de agenda!

Schrijf je in  voor  Roland Garros KIDS. Doe dit snel (voor 21 augustus), want VOL = VOL!
Onderdelen: JE 11-14, ME 11-14, JE 13-17, ME 13-17, E Oranje 1, D Oranje 1, JE Groen 1, ME Groen 1


Op zondag 27 augustus wordt bij ons op de club Roland Garros KIDS gespeeld. Een Grand Slam in de cyclus van Grand Slams for Kids. Net als de profs reizen de kids in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar verschillende steden af om daar in toernooivorm in een weekend wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. De hoofdprijs mag er zijn: een verzorgde reis naar Roland Garros!

Wat is Grand Slams for Kids nu eigenlijk? In meerdere weekenden bij verschillende enthousiaste verenigingen worden de Grand Slams gespeeld en worden de tennisvereniging omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving. Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal drie (maar het liefst meer!) wedstrijden. Winst of verlies maakt dus niet uit, je speelt altijd de dagen dat het grand slam georganiseerd wordt. Per speelschema is er aan het einde van een Grand Slam een winnaar die zich plaatst voor de eindejaars Masters (begin 2023). De winnaars van de Masters reizen vervolgens met elkaar af naar Roland Garros om een echt Grand Slam toernooi te bezoeken!
Geen tijd om alle Grand Slams te spelen? Dat is geen probleem, je kan er ook gewoon aan eentje mee doen!

Zowel op als naast de baan worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zodat voor het hele gezin er op de tennisclub van alles te doen is!
Roland Garros Maarssen staat bijvoorbeeld bekend om zijn lekkere crepes! Het is de derde keer dat dit toernooi op LTCM wordt georganiseerd! 

Ook de jeugd die met rode ballen speelt kan zich opgeven. Hiervoor wordt een apart, kort evenement georganiseerd, los van het toernooi en wordt gegeven door eigen tennisleraar Martijn. Opgave gaat niet via mijn KNLTB maar rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de tijden hiervoor volgt.

www.grandslamsforkids.nlWil jij net als meervoudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal en Australian Open finalist Jennifer Brady een Grand Slam spelen? Kijk eens op de website van Grand Slams for Kids (www.grandslamsforkids.nl) voor alle informatie en speeldata, of op YouTube voor een sfeerimpressie van de Roland Garros KIDS die eerder plaatsvond.
Check voor meer info facebook.com/grandslamsforkids.LTCM ClubKampioenschappen 2021

Gedurende het weekend van 3, 4 en 5 september zullen de lang verwachte Club Kampioenschappen plaatsvinden.
Anders dan anders, maar dat zijn jullie inmiddels gewend. Gedurende dit weekend zullen alleen de gemengd dubbel wedstrijden plaatsvinden!
Wij vervolgen de clubkampioenschappen tijdens het openingsweekend in maart 2022 met de dubbel dames en dubbel heren. Ook de spetterende prijsuitreiking zal dan plaatsvinden.

LTCM Mix ClubKampioenschappen 2021

De LTCM Mix ClubKampioenschappen 2021 vinden plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 september.
De naam zegt het al, we spelen alleen mixpartijen. En iedereen kan meespelen, van relatief jong tot oud!

Leden kunnen zich zowel individueel als gezamenlijk opgeven. Bij individuele opgave zullen wij een geschikte dubbelpartner aan je proberen te koppelen.

Net begonnen?  Dit is het perfecte moment om jouw eerste officiële wedstrijd te spelen! Gezellig op onze eigen club en samen met andere spelers die net zijn begonnen. Schrijf je in voor categorie 9, deze is alleen voor leden die niet langer dan 2 jaar tennissen.

Schrijf je in  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of neem  contact met de CK op  onder vermelding van de onderdelen waar je aan mee wilt doen en je partner.
De inschrijving sluit woensdag 1 september om 19.30 uur.
Zie de wedstrijdbepalingen.

Zie ook Toernooien in de buurt .
Deel deze pagina via:

Sponsors

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws