LTCM open 2020

De Vaal Schilderwerken presenteert het LTCM open 2020.
Het LTCM Open 2020 vindt plaats van zaterdag 18 t/m zondag 16 augustus.

Zie de schema's, de winnaars en de foto's.
Zie ook een behandeling op maat voor spelers door odettemassagetherapie (gratis).

Ook dit jaar zal er iedere dag een heerlijke Hap Snap zijn en we hebben dit jaar een feestavond in stijl.LTCM Dubbel ClubKampioenschappen 2019

De LTCM Dubbel ClubKampioenschappen 2019 vinden plaats van zondag 1 t/m zaterdag 7 september.
De naam zegt het al, we spelen alleen dubbelpartijen. En iedereen kan meespelen, van jong tot oud!

Zie de schema's en de wedstrijden van vandaag.Het Roland Garros Grand Slam open jeugd weekendtoernooi

Een ontzettend leuk weekendtoernooi voor de jeugd, voor groen en geel, met een dag voor oranje, en allemaal leuke challenges en spelletjes.
Een leuke manier om eens een toernooi te spelen, gewoon op de eigen club! Onze club zal worden omgetoverd in Roland Garros!

Zet 11 en 12 juli dus in de agenda:
  • ZaterdagME/JE geel (14-17), ME/JE geel(10-13), ME/JE groen (10-13)
  • ZondagME/JE geel (14-17), ME/JE geel (10-13), ME/JE groen (10-13), Kids oranje (6-10)

Schrijf je in  voor  Roland Garros KIDS. Doe dit snel, want VOL = VOL!


Op 11 en 12 juli wordt bij ons op de club Roland Garros KIDS gespeeld. Een Grand Slam in de cyclus van Grand Slams for Kids. Net als de profs reizen de kids in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar verschillende steden af om daar in toernooivorm in een weekend wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. De hoofdprijs mag er zijn: een verzorgde reis naar Roland Garros!

Wat is Grand Slams for Kids nu eigenlijk? In meerdere weekenden bij verschillende enthousiaste verenigingen worden de Grand Slams gespeeld en worden de tennisvereniging omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving. Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal drie (maar het liefst meer!) wedstrijden. Winst of verlies maakt dus niet uit, je speelt altijd de dagen dat het grand slam georganiseerd wordt. Per speelschema is er aan het einde van een Grand Slam een winnaar die zich plaatst voor The Finals (eind 2019). De winnaars van The Finals reizen vervolgens met elkaar af naar Roland Garros om een echt Grand Slam toernooi te bezoeken! Geen tijd om alle Grand Slams te spelen? Dat is geen probleem, je kan er ook gewoon aan eentje mee doen!

Zowel op als naast de baan worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zodat voor het hele gezin er op de tennisclub van alles te doen is!

Benieuwd geworden? Kijk ook eens op de website van Grand Slams for Kids (www.grandslamsforkids.nl) voor alle informatie en speeldata, of op YouTube voor een sfeerimpressie van de Roland Garros KIDS die vorig jaar plaatsvond.
Check voor meer info facebook.com/grandslamsforkids.

Zie ook Toernooien in de buurt .
Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Sponsors

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws