Alles was in gereedheid gebracht. De banen lagen er goed bij. Er waren nieuwe netten en telwerken, de catering en de drank was geregeld, de nieuwe labels waren er en zelfs de zon was, net als het springkussen, op tijd besteld. Het feest kon beginnen

 MG 0092 kleiner

Zaterdag 25 maart begon LTCM het nieuwe tennisseizoen met een daverend lentefeest. Op die dag konden de leden tegelijk de nieuwe labels in ontvangst nemen, de bardienst opgeven en de competitie-indelingen doornemen.

Robert Verhoef deelt de labels uit.
Maar niet alleen LTCM-ers waren van de partij. Vanuit de hele omtrek kwamen de feestvierders toegestroomd. Lid of geen lid, zonder en met hun kinderen. Het was ook niet niks. Onder een blauwe hemel kon er door iedereen vrij worden getennist of deel worden genomen aan een klein toss-toernooi voor jong en oud. De winnaars van het door Jo Urlings en Albert Zwiers georganiseerde toernooi kregen een leuke versnapering.
Anneloes Bouw, die het feest had georganiseerd, ontfermde zich samen met Martin Stolwijk over de nieuwkomers die, net als de leden, meteen bij binnenkomst getrakteerd werden op een glas ‘lente-prosecco’.
Belangstelling van jong en oud.

 

 

 

 

Onze voorzitter, Peter Leendertse, bemoeide zich met degene die geïnteresseerd waren in een lidmaatschap. En met succes. Op dit moment hebben we 21 jeugdleden die het komend seizoen les gaan krijgen bij LTCM.

Om één uur begon onze tennistrainer Edgar aan een speciale clinic, afwisselend voor volwassenen en jeugd. Vooral de jongste deelnemertjes, waaronder verscheidene nieuwe jeugdleden, clinicten er stevig op los.

 

Inmiddels werd in de keuken hard gewerkt aan de hapjes en de lunch. De chefs Nick Jansen en Youssef Idrissi hadden voor de lunch een goedgevulde kippensoep en een pasta primavera met pesto en gerookte kip op het menu staan. De leden van de barcommissie zorgden er voor dat alles soepel naar binnen gleed.
Ook het springkussen dat speciaal voor de jeugd was ingehuurd had niet te klagen over belangstelling en zelfs de aloude LTCM tafeltennis tafel deed weer dienst.

Het werd een groot feest dat door iedereen zeer werd gewaardeerd. Mede door de alom aanwezige zon. Die laatste besloot nog in ieder geval een paar dagen te blijven, zodat de eerste week van het nieuwe seizoen zich mocht verheugen op een grote belangstelling op het park

 

Klik op foto voor video-impressie

 

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws