De zon begint weer te schijnen, de lente laat zich al volop zien. Het is weer tijd om te tennissen!

Tulpen baan

Hebben jullie er ook zo’n zin in?

Lentefeest - enorm veel te doen
Op zaterdag 25 maart a.s. organiseren we dé aftrap van het tennisseizoen 2017: Het Lentefeest! Haal je label(s) op, plan je bardienst in, maar belangrijker nog, speel gelijk een partijtje tennis tijdens de Crazy Toss van Albert Zwiers en Jo Urlings om te zien of je het tennissen niet bent verleerd. Albert en Jo zorgen voor ongekende prijzen die gewonnen kunnen worden!

Daarnaast is er nog veel meer te doen: de tennistrainers organiseren tennisclinics voor jong én oud, er is een springkussen voor de jeugd en onze gastronomische topchefs Youssef en Nick zorgen voor hoogstaande culinaire versnaperingen. Vergeet niet om ook het Lentebokbier te proeven!

Iemand meenemen? Leuk!
Omdat we graag willen laten zien dat LTCM de leukste tennisclub van Maarssenbroek is, is iedereen, dag- of avondlid, jeugdlid of geen lid, van harte uitgenodigd om deze middag op tennisvereniging LTC Maarsen-Broeck een kijkje te komen nemen. Een balletje meeslaan? Dat kan tijdens de Crazy Toss.
Tijdens deze Open Dag, van 12.00 – 17.00 uur, kan iedereen kennismaken met onze sportieve tennisvereniging en de sfeer proeven. Neem dus gerust buren, vrienden, ouders, kinderen en bekenden mee! En ook van de andere kant van de A2 is iedereen van harte welkom.

Aanmelden is niet nodig, wij kijken gewoon uit naar je komst. Maar vergeet niet om je sportspullen mee te nemen. Wij hebben er enorm veel zin in, tot 25 maart a.s.!

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws