Zaterdagavond 14 janauari, LTCM's eerste tennisevent van 2017

Na een jaar te zijn overgeslagen organiseerde Jo Urlings voor de zoveelse maal het bekende LTCM Blaashaltoernooi. Met het maximale aantal van 32 deelnemers werd er gespeeld in de blaashal van onze concullega Luck Raeck. Net als de andere jaren werden we hartelijk ontvangen door Ruud en Yvonne die, zoals we van ze kennen, weer goed zorgden voor de interne mens.

Er werd gespeeld in vier poules van acht personen in doubles. Elk team speelde 3x driekwartier en moest na elke ronde driekwartier wachten. Voor vele spelers was dit een grote opgave omdat de drank tijdens de wachttijd al behoorlijke vloeide (of gold dat alleen voor mij?).

Was de sfeer tijdens de partijen al goed na afloop werd het helemaal een gezellige boel, met name toen Jo de prijswinnaars bekend maakte. Iedereen was winnaar, maar omdat Jo niet genoeg flessen wijn had meegenomen werden diegenen met het meeste aantal gewonnen games uitgeroepen tot de winnaars van de flessen wijn. Opmerkelijk dat Jo met name aan vrouwelijke deelnemers de prijs toekende. Deze hadden, na omhelzing van de organisator, de keuze uit een fles rode of witte wijn. Wijn die overigens aan veel deelnemers niet onbekend voor kwam. 

Met dit evenement werd het nieuwe tennisjaar geopend. Al was het op het park van die andere vereniging, de sfeer en het enthousiasme belooft veel voor het tennisseizoen 2017 bij LTCM!

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws