"2016 was wereldwijd gezien een zeer bewogen jaar. Ook voor LTCM gebeurde er heel veel....."

NW receptie2017 09 klein

Aldus de woorden van Peter Leendertse, voorzitter van LTC Maarsen-Broeck tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van de tennisvereniging. Afgelopen zondag 8 januari om drie uur 's middags kwamen de eerste leden binnengelopen. De barcommissie o.l.v. Jaap Hoeflaken was al enige tijd van te voren bezig met de feestelijke voorbereiding en de sfeer (lees ook temperatuur) in het clubhuis. Buiten was het guur winterweer maar binnen was het een warme, knusse gezelligheid, mede door de verstrekte witte en pinkkleurige Prosecco.

De barcommissie had haar best gedaan om deze receptie iets meer allure mee te geven en schotelde deze keer niet slechts de bekende ltcm-schaal snacks, kaas en leverworst voor maar voorzag de aanwezige leden van kleine, doch zeer verfijnde hapjes. Je waande je in het oude Rome.

Peter Leendertse opende dus zijn nieuwjaarsspeech met een terugblik op 2016, het eerste jaar van een nieuw bestuur waarvan hij voorzitter was geworden. Hij memoreerde de vernieuwde aanpak van het bestuur waarbij gekeken werd hoe de club weer in populariteit en ledenaantal in opwaartse richting kon worden geduwd. Mede door verbeterde communicatie en direkte acties, waaronder klinics voor basisscholen en woensdagmiddag tennis voor kinderen, is het aantal leden zowel als jeugdleden het afgelopen jaren al redelijk gestegen. Om een langjarige visie te kunnen uitzetten heeft het bestuur aan alle leden, via een enquette, gevraagd zijn of haar mening te geven over het huidige en toekomstige beleid. Per slot van rekening zijn we een vereniging, hetgeen inhoud dat u allen het met elkaar uiteindelijk voor het zeggen heeft. Daarom kon Peter dan ook verheugd mededelen dat maar liefst 61 % van de leden de enquette ingevuld heeft geretourneerd. Het plan de campagne zal dan ook binnen afzienbare tijd aan u worden gepresenteerd.

Daarnaast werd er even stil gestaan bij één van de vele steunpilaren waarop de club de afgopen decenia heeft gedraaid. Peter Raardsheer (lees het artikel 'De sherlock Holmes van LTCM' ) heeft per 1 januari 2017 al zijn functies, en dat waren er nog al wat, neergelegd. Reden was zijn leeftijd (tja, zo gaat dat). Peter werd door de voorzitter en later ook door alle andere aanwezigen bedankt voor zijn vele vrijwilligerswerk voor de tennisvereniging. Uiteraard kreeg hij uit de handen van Peter nog een aardige geschenk mee.

De sfeer bleef ook na de speech nog lang gezellig en op verzoek van enkelen kwam er dan toch nog een ltcm-schaal voorbij (incl de bekende kippevleugeltjs). Het bloed stroomt waar het niet gaan kan.

Ook werden er nog enige zakelijke afspraken gemaakt, onder andere betreffende een nieuw deuropener systeem, maar daarover hoort u later.
Al met al waren de berichten voor het nieuwe jaar zeer hoopgevend. Het dreigt een enerverend en turbulent jaar te worden met vele activiteiten, Te beginnen a.s. zaterdag 14 januari het 'BLAASHAL-TOERNOOI'

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws