Op 17 december jl. was het eindelijk zover, het jaarlijkse festijn van de pullenclub 

De bereiding door Rosco
Wat later in het jaar als te doen gebruikelijk maar desondanks niet minder gezellig zoals in de loop van de avond zou blijken. Dit jaar was het feest er in de vorm van een winter BBQ verzorgd door, we mogen wel zeggen, een zeer professionele cateraar, de firma Rosco.
Tevens was er een kerstbingo met vele prijzen beschikbaar gesteld door de volgende sponsoren:
  1. Archeon Jefsi (gourmet schotels)
  2. Mulco (flessen wijn)
  3. Hoogvliet (kerststollen)
  4. Well Sport (tenniskleding)

Om 16.55 uur kwamen de eerste deelnemers binnen in het in kerstsfeer versierde clubhuis. Om alvast in stemming te komen kreeg iedereen meteen bij binnenkomst een heerlijk glaasje Glühwein. Daarna werd het al snel drukker en hadden de vrijwilligers Jaap en Adri de handen vol aan het vullen van de glazen. Nog bedankt heren voor deze extra bardienst.
Al gauw was het een gezellig boel, zowel binnen als buiten, en werd er druk gepraat, gedronken en vooral gelachen.

Het buffet is geopend

Om omstreeks 18.15 uur werd het buffet geopend en kon iedereen de heerlijke hapjes op hun bord scheppen. Er was ruim voldoende keus en ruim voldoende voor de circa 50 deelnemers aan dit Midwinter festijn. Aan de kinderen was ook gedacht, die hadden een eigen menu.

 Nadat iedereen zijn of haar bord had leeg gegeten was het tijd voor het dessert. Dat verliep niet helemaal vlekkeloos. Het beloofde ijs was vergeten (foutje bedankt), waardoor de kerstbingo iets eerder begon dan gepland.Els van de Ing werd bereid gevonden de trekking te verrichten en deed dat met verve. Nadat alle prijzen waren verdeeld, het waren er best veel, bleek er toch nog ijs geregeld te zijn en kon er aan het dessert begonnen worden. 

Toen dit was genuttigd bleef er nog wat tijd over voor een drankje en napraten en konden ook de kinderen, dankzij de fantastische wifi in het clubhuis, verder met hun favourite bezigheid. 
Na een zeer gezellig en geslaagd feest gingen de laatste gasten rond 23:55:41 uur huiswaarts.
De meningen waren unaniem. Iedereen vond het een geslaagd feest en het eten voortreffelijk. Helaas voor degene die er niet bij waren, dit was een eenmalige kerstactie van de pullenclub.
Het pullenclub bestuur laat weten, dat ook zij het een zeer geslaagd feest vonden en ze het met veel plezier hebben gedaan georganiseerd.
Namens LTCM, iedereen bedankt voor deze geslaagde activiteit.

 Bericht Marcel Jansen

 

Appen...hoe gelukkig kan je zijn
Het weer liet het toe, dus ook  buiten natafelen

 

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws