Echt competitie spelen is er helaas nog niet bij. Maar: tegen je eigen clubgenootjes spelen kan wel!

Dat werd dan ook enthousiast gedaan bij LTCM (Lawn Tennis Club Maarsenbroeck)!

Normaal gesproken zouden we midden in de competitie zitten. Om het wedstrijdritme er in te houden en om de teams aan elkaar te laten wennen, werd besloten om elke zondag bij elkaar te komen en een balletje te slaan. Op zaterdag 11 april was de start van dit onderling oefenen tegen en met elkaar. Zes van de acht banen waren bezet met jeugd tot 17 jaar, die wel weer eens een balletje wilden slaan. Om zo goed voorbereid naar de competitie te gaan als dat weer mag!

Voor sommigen is het de eerste keer dat ze competitie gaan spelen dus goed om daar op deze manier aan te wennen. Trainer Martijn was ook aanwezig, voor de nodig uitleg, grapjes en support! Na een nacht vol regen werden we beloond met een frisse maar droge dag, wat ook nog mooie plaatjes opleverde! Een aantal fanatiekelingen waren na uren op de baan nog niet moe. De jongere spelers wel, maar die hebben ook anderhalf uur continu getennist!

LTCM kijkt weer uit naar de echte competitie, maar dit was een mooi voorproefje! Tot het echt begint houden we dit er elke zondag in.

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws