Enkele leden van LTCM (Lawn Tennis Club Maarsenbroeck) werden zaterdagochtend 10 april onaangenaam verrast toen ze een potje wilden tennissen bij club.

Onbekenden hebben bij de achterste banen twee banken vernield. De brokstukken lagen her en der verspreid over het park. Voor de baanbeheerder een domper; met veel liefde en moeite wordt het park altijd keurig gehouden. Dat anderen hier zo mee omspringen is onbegrijpelijk.

LTCM ligt fraai gelegen in het park in Boomstede, in de Eendenkooi. Al sinds 1976 is de tennisclub gevestigd in Boomstede. Dit is de eerste-en hopelijk ook de laatste - keer dat de club met deze vorm van vandalisme wordt geconfronteerd. Het zou jammer zijn als nu maatregelen moeten worden getroffen om het open karakter van het park in te perken. Het bestuur beraadt zich over maatregelen. De wijkagent is ingelicht. Tips over deze vernielingen zijn welkom.

Aan de vernielers hebben we een oproep. Jullie zouden de club aangenaam kunnen verrassen door twee nieuwe banken op de plek te plaatsen van de vernielde banken. Het tennisseizoen is net weer begonnen en de banken staan er niet voor niets. Het is moeilijk te verteren dat sportclubs die het toch al niet makkelijk hebben in deze tijd ook nog met extra kosten worden op gezadeld als gevolg van een nutteloze vernieling. We hopen op een ochtend nu positief verrast te worden met twee nieuwe banken. Dan is het toch nog een slecht verhaal met een goede afloop……

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws