De Jeugd stond te trappelen…..

Alhoewel de lessen op LTCM alweer waren begonnen, werd de gezelligheid van de club in de Boomstede toch gemist. Het is nog onzeker of de competitie doorgaat maar binnen de corona regels is er gelukkig voor de jeugd nog wat mogelijk!

Daarom heeft de jeugdcommissie besloten het seizoen te openen op zaterdag 27 maart. De eigen leden waren welkom om een lekker balletje te slaan en de niet- leden konden van huistrainer Martijn een clinic ontvangen. Vriendjes en vriendinnetjes waren welkom, om zo kennis te kunnen maken met tennis.

Bijna 60 kinderen waren uiteindelijk aanwezig op het park. Verdeeld over 8 banen werd op alle niveaus van 6 tot 17 jaar fanatiek gespeeld. Na een warming up door Martijn kon ieder hetzij kennis maken met tennis, hetzij het stof van het racket spelen, of de service meten bij de snelheidsmeter. Het was fijn de kinderen weer plezier te zien beleven en te zien genieten van het weerzien met elkaar en weer eens lekker te tennissen! Het weer zat ondanks de voorspellingen mee: de regen bleef weg, wel was er een koude wind! Maar door het tennissen bleef iedereen warm.

We hopen dat begin mei voorzichtig aan met de competitie kan worden begonnen om dit beeld vaker te zien. Ook hopen we een nieuw aantal jeugdspelers enthousiast te hebben gemaakt voor tennis en bij LTCM in het bijzonder. Nieuwe leden, jong en oud, zijn nog steeds welkom, er is geen wachtlijst. Voor kinderen en volwassene is er een aantrekkelijk lidmaatschap. Daarnaast is er voor volwassenen nu een drie-maands Corona lidmaatschap mogelijk. Zeker nu andere sporten beperkt mogelijk zijn is dit een goed alternatief.

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws