Tijdens de laatste week, van 22 tot en met 26 september 2020, werd voor de 41e keer wederom het Vechtstreek tennistoernooi georganiseerd: het toernooi waar de clubs uit de regio strijden om de felbegeerde Vechtstreekcup en hun beste spelers afvaardigen! Het toernooi waar tennis als teamsport wordt beleefd.

Net als de vorige jaren was LTC Loenen de gastheer. Het toernooi begon op dinsdag 22 september met een stralende dag. De dagen die volgenden waren niet zonder regen. Toch is het hele programma gespeeld en zijn slechts een paar partijen daardoor ingekort.

94 kinderen hebben zich ingeschreven, in de leeftijd van 7 tot 18 jaar. Deelnemende clubs waren VLTV (Vinkeveen), Altc Abcoude, LTC Loenen, TV Breukelen, Luck Raeck/LTCM-combinatie en TV Westerveld.

Op zaterdag 26 september werden de finales gespeeld. Sommige partijen waren 3 setters, andere waren snel klaar. Maar er was mooi tennis te zien en het niveau was weer hoog!

Vinkeveen deed het dit jaar erg goed in de oudere leeftijdscategorie tot en met 18 jaar en dat was te merken: ze zijn geëindigd op een mooie tweede plaats!
Het was leuk om Westerveld weer te verwelkomen met een nieuwe afvaardiging van 10 spelers. Het is lastig strijden tegen de grotere clubs, wellicht volgend jaar een finalist of een plaatsje stijgen op de ranglijst!
TV Breukelen had veel kinderen in de finales staan en twee die de finale gewonnen hebben. De 4e plek was een mooi resultaat.
Maarssen, met maar 9 afvaardingen van een combinatie van Luck Raeck en LTCM, heeft naast een finale plaats een mooie één-na-laatste plaats behaald.
Abcoude snakte na 5 jaar tweede te zijn geworden naar succes. En dat lukte: zij namen de Vechtstreekcup mee naar huis!
En na vele jaren onderin is Loenen dit jaar verrassend goed op een 3 de plek geëindigd. De afvaardiging bestond uit 15 inschrijvingen, een goede opkomst.

De winnaars per categorie:
Oranje: Nefeli Bakker (VLTV)
Meisjes Groen: Yara Ypenburg (LTC Loenen)
Jongens Groen: Ties de Kamper (Altc Abcoude)
Meisjes tot en met 12: Emma Tromp (VLTV)
Jongens tot en met 12: Mats Oostenrijk (Altc Aboude)
Meisjes tot en met 14: Roos Deutman (LTV Breukelen)
Jongens tot en met 14: Tom van Valkenburg (Altc Abcoude)
Meisjes tot en met 16: Eva van Valkenburg (Altc Abcoude)
Jongens tot en met 16: Gijs van Asdonck (LTV Breukelen)
Meisjes tot en met 18: Maria Avakian (VLTV)
Jongens tot en met 18: Julian Desousa (LTC Loenen)

Na de prijsuitreiking volgde de loterij voor de deelnemers met hippe prijzen. Dit alles buiten op voldoende afstand en gelukkig met droog en zonnig weer.
We kijken dus terug op een mooi en gezellig toernooi!
Met dank aan de organisatie die weer top was en tot volgende jaar! Met nog meer verenigingen die meedoen aan dit prestigieuze en uitdagende toernooi!

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws