Hoi allemaal..

Vanuit de jeugdcommissie

Met deze nieuwsbrief willen we jullie (kids) op de hoogte houden van alles wat er speelt op LTCM, nu we elkaar wat minder zien en er nog geen competitie is.
Verder willen we deze nieuwsbrief gebruiken om elkaar te leren kennen en te achterhalen wat jullie leuk lijkt, ook nu er minder mogelijk is.
Veel leesplezier!

Groetjes,

Linda, Petra, Martijn en Diana


Hoi, ken je mij al??

Sterre

Ik ben Sterre van de Pasch, Ik ben 13 jaar oud en ik zit nu op de Rientjes Mavo. Daarvoor heb ik op de Wilde Wingerd gezeten. Geschiedenis is mijn lievelingsvak.

Na 6 jaar geturnd te hebben ben ik overgestapt naar tennis. Ik tennis nu ongeveer 2 jaar. Ik vind tennis spelen erg leuk en gezellig en vooral met mijn team genoten tijdens de lessen. Samen met mijn zus en mijn nichtje speel ik graag vrij. De leukste slag van tennis vind ik het smashen.

In mijn vrije tijd doe ik graag netflix-en en afspreken met mijn vriendinnen. Ik hou van schilderen, schminken, koken en winkelen.

Ik geef het racket door aan…………………Jack.
tennis

Wat mogen (en kunnen) we doen?

Zoals jullie weten zijn een aantal dingen niet doorgegaan. De Competitie, de toernooien, het Grand Slam toernooi op de club…Maar voorzichtig aan mag er weer meer. Je mag trainen, je mag vrijspelen, je mag ladderen…
Graag horen we van jullie wat jullie graag zouden willen doen bij LTCM. Helaas gaat een disco er nog niet in zitten, maar hier enkele suggesties:
  • Clinic van Martijn in het weekend op een bepaald technisch onderdeel (service, voetenwerk, noem maar op)
  • Klein intern toernooitje
  • Vriendjes/vriendinnetjesmiddag
  • Tennisclinic met snelheidsmeter

Wie zou het leuk vinden om in de zomervakantie tóch een Grand Slam for Kids toernooi mee te spelen?

Mail je naam naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ladderaars gezocht!
Wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd voor je…

Lijkt het je leuk om te spelen tegen andere jeugdleden van de club? Geef je dan op voor de LTC Maarsen-Broeck tennisladder via: https://www.sportconnexions.com/nl/tennisladder/ltcmjunior/1905/ of download de gratis app “clubladder” van sportconnexions.


Het werkt heel simpel:
  • Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
  • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
  • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
  • De volledige spelregels vind je hier.

Speel je ook mee? Het is hartstikke leuk op deze manier door de week of wanneer het ook uitkomt met een clubgenootje te tennissen. Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. Je kunt je opgeven vanaf speelkleur oranje. Wellicht is een heel uur voor oranje nog wat lang, prima om er dan een half uur van te maken. Als je het van te voren maar samen afspreekt… Voor geel en wellicht groen is het al mogelijk om zelf op te geven. Indien het kind nog te jong is, geeft de ouder/verzorger het kind op en deze ontvangt dan de uitnodiging voor de wedstrijd.

Geef je snel op zodat je er de volgende ronde bij bent!

1.5m
Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws