Dit jaar voor het eerst geïntroduceerd bij LTCM: de Ladiesnight!

Iedere eerste woensdagavond van de maand was het vanaf mei een dolle boel bij LTCM. De ladies waren allemaal zeer enthousiast en hebben tijdens een tropische avond, een Franse avond, een Engelse avond, een Spaanse avond en als afsluiting een Hollandse avond gestreden voor wat ze waard waren.


winnaarsDe allereerste winnaars van de Ladiesnight 2019 zijn Margreet Nieman en Cris Martinez. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de laatste Ladiesnight van dit seizoen op 2 oktober jl.
Cris was helaas met vakantie maar stand-in Hanneke heeft de prijs in ontvangst genomen welke bestond uit een medaille en een oorkonde.
Alle overige deelneemsters hebben een mooi aandenken gekregen verzorgd door Evelien: van een ieder een mooie collage met actiefoto’s en gezichts- en handcrème van Erica.

De laatste avond werd dus afgesloten in Hollandse stijl waarbij de sfeer er zeer goed in zat. Zo goed zelfs dat er een ware polonaise door het clubgebouw gelopen is onder leiding van Anneke. 

Uiteindelijk hebben 20 ladies mee gedaan aan de Ladiesnight en is er besloten gedurende de wintermaanden ook bij elkaar te komen iedere eerste woensdag van de maand in het clubgebouw. Ook hier zullen wij weer wisselende thema’s aan verbinden.

Vanaf voorjaar 2020 starten we in april weer op de baan.
Ladies die graag mee willen doen, kunnen zich aanmelden via de evenementencommissie.

Wij kijken terug op een succesvolle Ladiesnight 2019 en willen alle ladies die mee hebben gedaan nogmaals danken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!


De evenementencommissie
Evelien, Sabine en Monique

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

  Lid worden van L.T.C.M.

  Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
  Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
  Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
  Senioren€180,00€95,00
  Wordt je als senior ná 1 juli lid, dan krijg je het volgende jaar €50,- korting!

  Lidmaatschap   Tennislessen

  De tennis-(Whats)APP

  tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
  Herkent u dat?
  Wij hebben de oplossing!

  Meer weten?

  Laatste nieuws