Op 6 en 7 juli was ons tennispark omgetoverd in Roland Garros!

Meer dan 60 kinderen kwamen naar het Grand Slams for Kids toernooi, voor het eerst gehouden op ons park. Meer dan 20 kinderen van onze eigen club deden mee!

Op zaterdag speelden de kinderen in de categorie 10-13 en 14-17 jaar tegen elkaar, in groen en in geel. Tussen de wedstrijden door kon je een lekkere crêpe halen, vers bereid door Youssef! Ook was er een geweldig springkussen, goed om de spieren tussen door soepel te houden! Natuurlijk kon je ook gewoon lekker relaxen in de playersroom, terwijl je genoot van een wedstrijd op ons centre court! Onder genot van een drankje en een stuk fruit. Daarnaast kon je nog meedoen met het prijzenspel: wie raakt een leuke prijs die op de baan ligt? Heb bleek moeilijker dan het lijkt!

Op zondag ging de strijd gewoon door: weer razend spannende en superlange enkel partijen! Om 10.30 uur was er een toernooi speciaal voor de categorie oranje, waar mooie prijzen te verdienen waren! Mocht je nog niet moe genoeg zijn, dan was er om 10.30 uur ook nog een conditie training! En om 13 uur was het de beurt aan de allerjongsten, voor een clinic van Martijn. Ook daar ging niemand zonder prijsje naar huis.

We kunnen terugkijken op een prachtig toernooi! Met vele handen hebben we het park prachtig versierd. Achter de bar werden vele broodjes en croque monsieurs (tosti’s) gemaakt, en er zijn prachtige foto’s gemaakt door Gert, die op de website te zien zijn. Dank aan allen die daaraan hebben meegewerkt, en hulde aan alle kids die hebben gestreden in de wedstrijden en bij de challenges (wie kan meeste ballen op zijn racket stapelen en wie kan meeste keren bal hoog houden in een rolstoel). Bij deze laatste zijn Jeroen en Patrick in de prijzen gevallen, zij mogen naar het Masterweekend in december! Gefeliciteerd!

Zie alle foto's

 

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

  Lid worden van L.T.C.M.

  Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
  Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
  Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
  Senioren€180,00€95,00
  Wordt je als senior ná 1 juli lid, dan krijg je het volgende jaar €50,- korting!

  Lidmaatschap   Tennislessen

  De tennis-(Whats)APP

  tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
  Herkent u dat?
  Wij hebben de oplossing!

  Meer weten?

  Laatste nieuws