lijnen

Afgelopen zondag hield tennisclub LTCM de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Bij de goed bezochte bijeenkomst in het clubhuis in Boomstede blikte de voorzitter Peter Leendertse kort terug op een succesvol tennisjaar met vele activiteiten. De meeste aandacht ging echter uit naar het nieuwe jaar. De voorzitter maakte in zijn toespraak duidelijk dat de club verschillende nieuwe lijnen in 2019 voortvarend door zal trekken. Zo kan iedereen na het succes van 2018 ook in 2019 meedoen aan de LTCM ladder, en zal ook een speciale jeugdladder starten. Het aantal jeugdleden bij LTCM kent een sterk stijgende lijn en de meeste kinderen volgen enthousiast de lessen van Thomas tennisschool en doen mee in de jeugdcompetities, met steun van sponsor Blankestijn. In 2019 zal voor de jeugd ook een mini-veld worden aangelegd en zal een verrassend landelijk jeugdtoernooi (een Grand Slam!) gaan plaatsvinden bij LTCM.

Voor de volwassen staan bijzondere evenementen op het programma zoals het wintertoernooi in januari, een openingsdag in maart, Harry’s Night & Day, en natuurlijk het Open Toernooi en de clubkampioenschappen. Er is ook in 2019 ruimte bij LTCM voor nieuwe leden (jeugd en volwassenen) en iedereen kan contact opnemen voor kennismaking en lidmaatschap via www.ltcm.nl. Voorzitter Peter Leendertse lichtte toe dat de lijn om de sociale functie van de club verder te versterken ook aandacht krijgt, bijvoorbeeld de samenwerking met de Halloween organisatie in Boomstede, met de plaatselijke bridge-club en met de scholen in de omringende wijken: “We zijn in gesprek met de gemeente om deze sociale rol verder te verstevigen”.

Cruciaal bij deze ontwikkelingen zijn de vrijwilligers van de club. Als dank voor hun inzet bood het LTCM bestuur samen met sponsor Tennisdirect de vrijwilligers een bezoek aan het ABN toernooi in Ahoy aan. De voorzitter sloot zijn toespraak af met dank aan sponsors en vrijwilligers en wenste iedereen een goed, sportief en gezond 2019. Hij stipte enigszins trots aan dat zelfs in januari de goed onderhouden banen nog klaarliggen om ook in de winter een balletje binnen de lijnen te slaan!

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00
Wordt je als senior ná 1 juli lid, dan krijg je het volgende jaar €50,- korting!

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws