Zaterdag 3 november werd een geweldig en actief tennisseizoen bij de jeugd afgesloten met het ‘Hoor de wind waait door je racket’-toernooi.

Op deze stralende en zonovergoten herfstdag kwamen jeugdleden én introducées hun tennisskills meten met hun tegenstanders. En dat alles in een gezellige maar o zo fanatieke sfeer. Voor de jongste tennissers werden ook nog extra tennisspelletjes georganiseerd, zoals bowlen met tennisballen en nummergooien met tennisballen. Het leidde tot veel plezier en gelach!

Na de wedstrijden werd er gegeten in het clubhuis en is vervolgens nog het tenniseindspel gedaan, waar iedereen – van jong tot oud - superfanatiek aan meedeed. Onder aanmoediging van alle anderen hebben Emma en Sebastian uiteindelijk om de hoogste eer gestreden. Wat een spanning!

De weergaloze BINGO met als hoofdprijzen twee keer 2 kaartjes voor de finaledag op het bekende Libéma grastoernooi in Rosmalen 2019 leidde tot verhitte gezichten. Maar ook naar alle andere superprijzen werd verlangend uitgekeken. Heel veel dank aan alle partijen die een prijs voor de BINGO ter beschikking hebben gesteld en ook aan alle helpers op de dag zelf. De vele jeugdleden van onze tennisvereniging heeft weer een TOPdag gehad! Op naar het komende seizoen.

zie alle foto's in volledige resolutie    zie ook het artikel in de VAR

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws