Van 11 tot en met 19 augustus hebben we weer kunnen genieten van ons eigen LTCM Open.

Zaterdag 11 augustus begonnen we rustig aan. Een programma van 10.00 tot 15.00 uur. Alle dagen en vooral avonden daarna zaten allemaal vol. Het was geen uitzondering dat s’ nachts om 0:30 de lichten uitgingen en de hoofden vermoeid de kussens opzochten. In het finale weekend was er zaterdagavond een casino waar menig bezoeker al snel last kreeg van de gokkoorts.
Het team is bijzonder tevreden over deze editie. En belangrijker, de deelnemers en ook de bezoekers waren enthousiast. De meest gehoorde kreten waren; “perfecte organisatie, heerlijk eten, mooie banen, mooi clubhuis en wat een fijne ontspannen sfeer!” Je zou er zomaar van naast je tennisschoenen gaan lopen.

Het team is dan ook meer dan dankbaar voor de bijdrage van onze sponsoren, onze huis-masseuse Odette en alle hulp en inzet van al die vrijwilligers die er afgelopen week behoorlijk wat extra uurtjes aan besteed hebben.

Het bewijs is er dat je met vereende krachten een mooi evenement kan neerzetten.

Nu zetten we het vizier op de clubkampioenschappen en daarna gaat het OT team alweer snel plannen smeden voor de editie 2019.

Zie alle foto's en alle podium foto's.

Zie ook het artikel in de VAR.

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws