Tweede pinksterdag was het tennispark bij LTCM omgetoverd tot club Tropicana!

Al vroeg in het seizoen, maar de zon scheen, de salsamuziek klonk en het clubhuis was prachtig versierd: hoogste tijd voor het meest bijzondere toernooi van het jaar bij LTCM: het jong- oud toernooi, in tropische sferen.

Maar liefst 27 teams hadden zich ingeschreven voor spannende dubbel en mix partijen, met deelnemers in de leeftijd van 5 tot 71 jaar! Menig oma slaat nog een aardig balletje, menig kind slaat al een aardig balletje. Om 12.30 uur werd iedereen welkom geheten met een tropisch drankje. De teams hadden exotische namen, zoals Las Sorpresas, Tropical Blunder, De Steenezels. Om 13.15 uur gingen de eerste partijen van start. Er werd serieus maar sportief gespeeld. Tussen de wedstrijden kon ieder aansterken met verse ananas en meloen.

Om 17 uur vond de prijsuitreiking plaats en hing de geur van de BBQ al rond het clubhuis, waar de koks Nick en Youssef de resultaten van de hele dag voorbereiding op het vuur legden. Er is nog druk nagetafeld en de jeugd ging zelfs met volle buikjes weer de baan op.

Een mooie pinksterdag, dankzij een enthousiaste jeugdcommissie en creatieve leden.

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws