Het voorjaar is losgebarsten. Binnen 2 weken is alles groen en staan de planten volop in bloei. Ook bij LTCM barst het dit voorjaar van de activiteiten. En dat kan allemaal, want de banen liggen er uitstekend bij dankzij de inspanningen van Frans en helpers!

We hebben inmiddels een mooi programma voor de komende tijd met mogelijkheden voor alle leden, van jong tot oud:
 • De LTCM-tennisladder voor iedereen
  Zoals onlangs gemaild gaat binnenkort de laddercompetitie van start. Alle senioren kunnen meedoen. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau. We hebben al diverse aanmeldingen binnen. Aanmelden kan nog! http://clubladder.nl/ltcm  Vanaf 30 april start de indeling.

 • Jong & Oud toernooi op 2e pinksterdag
  Jong & Oud toernooi\Jong & Oud toernooi - klein.png
  Op 2e Pinksterdag (21 mei) vindt vanaf het middaguur het ‘Jong & Oud toernooi’ plaats, vanaf 12:45.
  Dit toernooi – met een tropisch thema – biedt de mogelijkheid tot verrassende partijen door onverwachte mixen van Jong & Oud teams. De enige voorwaarde: één van de twee deelnemers moet lid zijn of (misschien) lid willen worden van LTCM. Ervaring met tennis is ABSOLUUT GEEN vereiste: een leuk team wel ;-). Iedere teamcombinatie mag gemaakt worden: met oma, de dochter van de overbuurman, kleinkind, een BN’er (altijd leuk), of je gekke tante.
  LTCM zal daarbij worden omgetoverd in ‘Club Tropicana’ en natuurlijk duimen we nu al voor een zonovergoten dag. Zet het vast in je agenda en houd je mail in de gaten voor de uitnodiging!
   
 • Harry’s Night voorjaar 2018
  Ook dit voorjaar draaien we weer ‘Harry’s Night’. Mix en dubbelteams meten hun krachten op de gezellige vrijdagavonden vlak na afloop van de competitie op 8, 15 en 29 juni, en op 6 juli de slotavond. Altijd mooi weer! De inschrijving start volgende week.

 • Clubkampioenschappen bij LTCM
  De clubkampioenschappen zijn dit jaar spectaculairder dan ooit, en vinden plaats van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni. De inschrijving staat open vooralle seniorleden, en voor de juniorleden die zich met de volwassen willen meten. En wat dacht u van een klasse 60+ en een dubbel 200 kg+ ? De organisatie ziet uw aanmeldingen tegemoet.

 • Het Blankesteijn Open Toernooi
  En ook de organisatie van het open toernooi is al in volle gang! Hoewel de zomer nog moet beginnen is het OT team al bezig zieltjes te winnen voor het Open Toernooi van 13 t/m 19 augustus dit jaar. Een mooi moment om je te meten met het tennistalent uit de regio en met een verrassende feestavond in stijl is het een toernooi om niet te missen. Inschrijven kan vanaf nu al via toernooi.nl.

 • Wekelijkse woensdagmiddagclinic voor de jeugd
  Iedere woensdag van 16.00-17.00 uur organiseren Jaap Hoeflaken en Adri Moesman een jeugdclinic. Deze is bedoeld voor alle kinderen die lid zijn of misschien lid willen worden en handige of gekke trucs willen leren. Elske van der Velden, Arnold Rietdijk en Nick Jansen helpen bij het geven van deze superclinic. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan meedoen!
Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws