Zaterdag 24 maart 2018, een dag waar iedereen met LTCM-bloed naar uitgekeken heeft.

Na een lange winterslaap kwamen ze naar de club, nog wat bleekjes en onwennig.

Op zoek naar hun nieuwe pas en natuurlijk de tennisvrienden. Weer even bijpraten, hoe koud de winter was geweest en hoe groot het verlangen naar het rode gravel. Het harde werk van onze groundsmen was te zien. De banen lagen er maagdelijk en als een biljartlaken zo glad bij.
Helaas was het zaterdag nog niet mogelijk te spelen, met dank aan onze weergoden. Maar al dat harde werk was niet voor niks voor geweest, want de jeugddag op zondag kon daardoor wel gewoon doorgaan.
Maar laat het maar aan de leden van LTCM over om er toch een gezellig middag van te maken.
De bardienst hete iedereen welkom met een gezellig glaasje en de keukenprinsen zorgde gedurende de middag voor heerlijke hapjes.
Met de nieuwe pasjes op zak en de bardiensten ingevuld bleven de meeste toch nog even plakken om te genieten van elkaar, het zonnetje en natuurlijk het nieuwe en gekleurde terras. Vrolijke kussens sierden de banken, met dank aan Marrie Geurtsen. Samen met een regenboog aan nieuwe stoelen en tulpen op de tafeltjes zorgde voor een ultiem voorjaarsgevoel.
Het kan niet anders dat 2018 een mooi en kleurrijk tennisseizoen gaat worden.


Tot slot wil de organisatie iedereen bedanken die een steentje (of steen) heeft bijgedragen aan deze mooie en zonnige opening van seizoen 2018. Veel plezier op en naast de banen.

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws