LTCM Blankenstijn Open Toernooi 2017 Finale weekend.

 MG 0959

 Afgelopen week werd het Blankestijn Open Tennistoernooi bij LTCM gehouden. Bijna de hele week regende het overdag, maar kwam de zon tegen de avond toch nog door. Na een uurtje dweilen konden de diverse partijen volgens planning worden gespeeld.

 MG 0931 350   MG 0936 350   MG 0955 350   MG 0941 350

Het weekend was anders. Volop zon en het leek of de zomer eindelijk zijn draai had gevonden.

  MG 0940

Op het LTCM park was het kaf inmiddels van het koren gescheiden en stonden er louter zware wedstrijden van hoog niveau op het programma. Dit zorgde voor een grote toeloop aan bezoekers.
Het was de hele week al behoorlijk druk geweest maar op vrijdag avond kon je, mede wellicht door het geplande toernooifeest, over de hoofden lopen. Het feest duurde tot in de kleine uurtjes.

De sponsoren bekeken de wedstrijden vanaf het terras.

Zaterdagmiddag waren ook de diverse nieuwe sponsors uitgenodigd en werd het zelfs zo druk dat er bar- en keukenassistentie werd opgeroepen.
Op zondag, de slotdag, kwamen de titanen tegen elkaar uit en werden de kampioenen van het Blankestijn/LTCM Open tennistoernooi 2017 bekend.

Kampioenen en verliezers worden gefeliciteerd.

De winnaars kregen een bloemetje en een cheque uitgereikt van de toernooicommissie onder het goedkeurend oog van de bondsgedelegeerde. Daarna mochten de finalisten allen om de beurt het speciale podium betreden voor een officiële statiefoto.

 

 

Peter Leendertse, de voorzitter, spreekt zijn dankwoord uit.
Na afloop bedankte LTCM voorzitter Peter Leendertse de groundsman, de bondsgedelegeerde en het hele Open Toernooi Team. De voorzitster van het team, Els Wieten werd nog apart in het zonnetje gezet. Na tien jaar leiding te hebben gegeven aan het team draagt zij het stokje nu over. Zij doet dat op het moment dat LTCM weer behoorlijk in de lift zit: het park en de banen liggen er mooier bij dan ooit, het ledenaantal stijgt gestaag, het aantal jeugdleden groeit enorm en ook het aantal inschrijvingen voor het toernooi liet een behoorlijke stijging zien t.o.v vorig jaar. Voor LTCM was niet alleen het weekend zonnig, maar lijkt ook de toekomst zonnig.

 

 Bekijk de foto's van alle finalisten

 

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws