40 jaar geleden verrees de tennisclub LTCM letterlijk uit het zand in Boomstede.

Met acht mooie gravelbanen vervulde deze club een belangrijke sportieve en sociale rol in het snel groeiende Maarssenbroek.
Op zaterdag 11 juni vierden leden en oud-leden het jubileumfeest van de club. Vele oud-leden vertelden op het unieke feest enthousiast over die functie van de club. En alle ruim 150 aanwezige leden en oud-leden waren het er over eens: de bijzondere, gezellige sfeer die ze kenden van de vereniging straalt de club na 40 jaar nog altijd uit! Dit mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers waaronder Adri (31 jaar LTCM lid), Jaap (27 jaar LTCM lid), Youssef (23 jaar LTCM lid) en Paul (8 jaar LTCM lid), die alle aanwezigen lieten genieten van hapjes en een uitstekende BBQ.P1020740

De kersverse LTCM voorzitter Peter Leendertse (10 jaar LTCM lid) maakte, onder toeziend oog van 6 oud-voorzitters, duidelijk dat sfeer en sportiviteit ook voor het nieuwe bestuur boven aan de lijst staan. Tevens benadrukte hij dat, naast de goede sfeer, de verschillende competitieteams de club ook qua niveau omhoog willen tillen.
Leendertse: “En dat is ook gelukt, de heren van zondag 1 zijn dit voorjaar kampioen geworden en spelen volgend jaar dus een niveau hoger”. De voorzitter feliciteerde aanvoerder Andries Fiolet (16 jaar LTCM lid) met deze prestatie.
Natuurlijk gaf hij ook een kijkje in de ambities van het bestuur: “Met behoud van sfeer en sportiviteit richten we ons op groei van de club, met name op nieuwe jeugd. We hebben niet voor niets zo’n prachtig sportpark”.
De eerste stappen zijn al gezet. Afgelopen week sloegen 160 kinderen van de basisschool Wilde Wingerd een balletje op de gravelbanen van LTCM. 

Na de toespraak verscheen onverwacht het LTCM-koor de Tiebreakers op het terras voor een eenmalig reünie-concert. Zij bleken samen a-capella nog steeds uitstekend bij stem (Paul McCartney zou jaloers zijn).
Tijdens en na de BBQ gaven enkele toppers uit de LTCM historie spontaan op baan 1 een boeiende tennisdemonstratie weg.
‘s Avonds laat liep het LTCM terras traditiegetrouw heel langzaam leeg en pas in de kleine uurtjes verlieten ook de laatste gasten het park; op weg naar de volgende succesvolle en sportieve 40 jaar.

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws