Dit jaar is gekozen voor professionele rode Dunlop LTCM shirts voor alle jeugd. Een nog professionelere clubuitstraling voor jou en je team! Krachtig rood van kleur, waarmee je gelijk al indruk kunt maken op je tegenstanders, of gewoon lekker een balletje in kan slaan. De shirts zijn verkrijgbaar voor meisjes en jongens in de maten 128 tot 176, S, M en L.

Het shirt kan besteld worden voor €25,00 per stuk. Wil je zeker weten of je de goede maat bestelt? Kom dan op maandagavond 4 maart vanaf 19 uur naar LTCM tot 21 uur om de shirts te bekijken en te passen.

Bestel snel - voor 10 maart 2019!

Geef de naam van het kind, de maat én de keuze voor een meisjes- of jongensshirt uiterlijk 10 maart door aan de jeugdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De shirts kunnen dan op zaterdag 30 maart 2019 op LTCM afgehaald en gelijk betaald worden aan de bar.

Let op: de blauwe shirts van vorig jaar worden niet meer uitgedeeld. Aanschaf van het rode shirt is niet verplicht, maar het is wel ontzettend leuk om een echt LTCM shirt te hebben om met jouw team naar de competitie te gaan of om op de baan in te tennissen! Dankzij de sponsoren op het shirt (Tennisdirect, LTCM en Instituut Blankestijn) is de prijs van het shirt laag gebleven. Via onderstaande links kun de je de shirts vast bekijken.

Alvast kijken hoe het shirt er uit ziet:
Deel deze pagina via:

Sponsors

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws