Afgelopen zaterdag 27 augustus was ons park een dag lang Roland Garros.

Andermaal werd voor de jeugd het Roland Garros Grand Slam for Kids georganiseerd. 53 kinderen waren aangemeld, een enkeling zelfs uit Limburg en zij streden in de categorieën groen en geel. Het weer zat mee en dat was een hele verademing na de hoge temperaturen. Het niveau van de partijen was hoog en er werden mooie potjes gespeeld.

Traditiegetrouw werden er crêpes gebakken, dit keer door Sharon en Elske. Uiteraard gebeurde dit onder de klanken van Franse muziek. Het prijzenspel was ook weer erg populair. Onder de bezielende leiding van Sharon mochten de deelnemers hun tennisvaardigheden uitproberen om prijsjes op de baan raken om zo in de prijzen te vallen.


Deze dag was zonder een prima organisatie nooit zo geslaagd geweest. Het park zag er Frans en daarmee sprankelend uit. Vandaar dat het bestuur bij dezen de jeugdcommissie wil dankzeggen voor alle inspanningen: Linda, Hanneke, Sharon, Diana en Petra. Piet en Gerben zetten namens de barcommissie hun beste beentje voor. Ook Elske die altijd bereid is om hulp te bieden en om crêpes te bakken, verdient een woord van dank. Dat geldt ook voor haar crêpe-instructeur Youssef. Erik stond de organisatie als ICT-man terzijde. Ook daarvoor dank.


De commissie kijkt nu al vooruit naar 2023 ofwel au revoir.Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws