Op 26 en 27 maart opende LTCM in Maarssenbroek haar deuren en banen voor nieuwe leden maar ook leden die het ouderwets gezellige LTCM hadden gemist afgelopen jaren!

Natuurlijk speelde het weer ook een grote rol: twee dagen zonovergoten, het kon niet beter!

De club was de avond ervoor al prachtig versierd door de Evenementencommissie. Op zaterdag ochtend werd al vroeg begonnen met een clinic door tennistrainer Martijn voor de jeugd. Voor de allerkleinsten was er tussendoor genoeg te doen aan knutselplezier, tafeltennissen of leuke balspelletjes op de baan.’s Middags waren de senioren aan de beurt om een clinic te ontvangen van Martijn. De leden vermaakten zich ondertussen op het terras en de competitiespelers kwamen langs om de ballen op te halen.

Op zondag een herhaling van zetten, wederom een tweetal clinics die druk werden bezocht in het stralende zonnetje. Resultaat: enthousiaste kinderen, ontspannen leden en de LTCM gezelligheid zoals wij deze kennen. Siebe versierde de mooiste tennisbal en deze krijgt gelamineerd en wel een mooi plekje in het clubhuis.

LTCM heeft de smaak weer te pakken! Met een prachtig, nieuw geschilderde tennismuur, de Ladies Night die weer van start gaat, een groot aantal competitieteams, nieuwe lijnen in de baan en nieuwe LED verlichting deze maand is het oprecht een prachtige start van een vol en gezellig seizoen!

Met dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: het park ligt er prachtig bij en dat gaat niet vanzelf! Dus hulde aan iedereen die heeft versierd, schoongemaakt, geschilderd, opgeruimd, geknutseld, geïnstalleerd, ingeschonken of gewoon gezelligheid heeft gebracht!

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00
Zomer Challenge3 mnd€30,00

Inschrijven   Zomer Challenge   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws