Voor alle thuiszittende LTCM leden wat vrolijk nieuws vanuit de club!

jeugd ontwaaktVanaf woensdag 29 april werden de banen weer bespeeld door de lessende jeugd! Martijn heeft ze enthousiast ontvangen en de rackets konden uit het stof.

Precies tussen de regenbuien door konden de groepen weer lekker tennissen. Soms is het even wennen met de 1,5 meter, maar over het algemeen ging het heel goed. En voor de banen goed dat het gravel weer wordt aangestampt! Kinderen blij, Martijn blij, ouders blij, club blij! Naast lessen is het voor de jeugd tot en met 18 onder voorwaarden ook toegestaan vrij te spelen en begint de Jeugdladder vanaf 4 mei. Het is een voorzichtig begin, maar goed om weer te zien waar de club voor is bedoeld: mensen op de baan!

Daarnaast gebeurde er nog meer..
De volwassenen mogen uiteraard niet verder dan het hek dus zien niet wat er om de hoek gebeurt….. Een tipje van de sluier: nu het clubhuis toch dicht zit, heeft de klusclub zijn handen vrij om het dak (beschadigd door de storm) en het terras op te knappen!

terras kaalOnder bezielende leiding van Adrie werkt de klusclub veilig en hard. Omdat er iets meer tijd is nu, kan ook goed op 1,5 worden gewerkt. Hierbij een impressie:

terras in opbouwComplimenten voor deze vrijwilligers, die ook vrijdag in de regen stonden te klussen. Straks is de vloer weer gereed voor de polonaise tijdens de Ladies Night of taart eten met de competitieteams! Het is nu nog even dromen, maar het komt vast weer! Iets om naar toe te werken! Volg de vorderingen


Groetjes van uit het bestuur,
Monique, Youssef, Kees, Eric, Jaap en Diana

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren 5-12 jaar€50,00€40,00
Junioren 12-18 jaar€65,00€50,00
Senioren 18-24 jaar€145,00€65,00
Senioren€190,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws