Op zaterdag 5 november was er, met medewerking van de weergoden,

weer het bekende en succesvolle snerttoernooi van LTCM. Zoals de titel al zegt: er kon snert worden gegeten en tegelijkertijd een toernooitje worden gespeeld. Er werd gespeeld in dubbel-en mixpartijen. Voor de leden waren er geen kosten aan verbonden aan dit evenement (behalve de drankjes natuurlijk). De dag was tot in perfectie geregeld door Albert Zwiers. De snert werd, zoals altijd, verzorgd door Hans van Ing. Boze tongen beweren......nou ja, u heeft het zelf kunnen proeven. Hans heeft in ieder geval een goede kookopleiding gehad in Zweden. 

Waarschijnlijk is het u ontgaan, maar deze happening heeft er wel voor gezorgd dat er een nieuw sterren-restaurant is bijgekomen in Maarssen. Chef-kok Hans van den Ing en zijn sous-chef Fred Vermeer hebben een ster gekregen voor hun 'Soupe aux Pois', oftewel hun snert. Zoals dineren in een goed restaurant een avond onvergetelijk maakt, zo maakten beide heren het LTCM snerttoernooi tot een onvergetelijke happening. Zelfs de zon liet uit blijdschap lange tijd haar gezicht zien. Er werd dan ook lustig op los getennist. Toen aan het begin van de lunchtijd de zon ook ging lunchen, dacht de toernooi-leider, Albert Zwiers, even dat het afgelopen was met het mooie weer. Echter, na de lunch verscheen ze weer en kon het toernooi gewoon doorgaan.

 

michelinster aangesnedenOp het park was het een drukte van belang. Niet alleen de deelnemers aan het snert-toernooi waren aanwezig, ook het #zaterdag #damesdubbelteam speelde de laatste (inhaal) wedstrijd op het LTCM park. Zij, met hun tegenstanders en meegekomen supporters, genoten ook van de voortreffelijke snert en de fantastische sfeer. De dames van LTCM werden nog #kampioen ook (zie artikel 'Dancing in the rain). Driewerf hoera dus voor het damesteam, de beide koks en met name ook voor de organisator van het "SNERT-TOERNOOI". Tot volgend jaar (mogen we toch zeker hopen?)

 snerttoernooi 06

snert 10

snert 03

snert 06

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws