Zo'n vrijwilligersavond is natuurlijk leuk, maar je blijft wel aan het werk.....

Laatst hoorde ik tijdens een bijeenkomst van sportbestuurders, georganiseerd door de gemeente Stichtse Vecht, dat je vooral moet proberen, ook als je werkt met vrijwilligers, mensen met de juiste competentie op de juiste plaatsen te krijgen. Deze gedachte werd bij onze vereniging overduidelijk in praktijk gebracht tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond op vrijdag 10 maart j.l.

Wat is het geval?
Al jaren zijn er binnen de club, laten we het voorzichtig uitdrukken, enige stemmen te horen die niet geheel tevreden zijn met de kwaliteit van de geschonken wijn.
Derhalve leek het de barcommissie een goed idee om hiervoor experts in te schakelen. En die specialisten bleken natuurlijk in overvloed aanwezig tijdens de avond dat de LTCM-vrijwilligers van het afgelopen jaar in het zonnetje werden gezet.

Dus tijdens deze gezellige avond moest er ook worden gewerkt in de vorm van een wijnproeverij.
De firma Mulco, onze drankenleverancier, had hun wijnkenner Paul gestuurd om de genoemde experts een keuze te laten maken uit, ik weet niet hoeveel flessen wit, rosé en rode wijn.

wijnproeverij 01 kleinNou geproefd en beoordeeld werd er. De meningen waren soms sterk verdeeld maar uiteindelijk kwam er toch een drietal, volgens de experts, prachtige wijnen uit. Geen van die wijnen behoorde helaas tot het bestaande assortiment. Dus leden van LTCM: vanaf 1 april wordt er een verantwoord betere wijn geschonken.

 

 

Voor de liefhebbers van de oude wijn; Rudy heeft ons verzekerd dat deze nog verkrijgbaar zal zijn tot de voorraad op is. HIK


wijnproeverij 10

 

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws