kampioenen 01En daar sta je dan. Zondagmiddag in de bloedhitte op het tennispark van TV Westerveld in ’s Gravenland. Groen van de jalousie.

Kon ik maar zo tennissen. Gelukkig kan ik me verschuilen achter mijn camera. Net doen of ik daar wel verstand van heb. De top van LTC Maarsen-broeck gaf op die mooie zondag acte de presence, oftewel de heren Andries Fiolet, Edwin Maaswinkel, Martijn van Zwam, Roel Wieten en Vincent van Amstel, het Heren zondag team van LTCM, gaf een tennislesje weg. Niet alleen aan de tegenstander, maar met name ook aan mij. Zo kan het dus ook.

de kampioenspartij
Andrie en Roel bezig met hun laatste partij.

Op de laatste competitiedag winnen met 6-0 en daarmee dus kampioen worden. Maar ze moesten er wel iets voor doen; Roel Wieten was zeker 5 kilo lichter toen hij met zijn partner het kampioenspunt binnen haalde. Natuurlijk werd het daarna gevierd. Het is ook niet niks. Met dit kampioenschap promoveert het team van de 4e klasse zondag naar de 3e klasse zondag.

De partij gewonnen dus....kampioen

Aan het woord Andries Violet, al jaren tegen wil en dank captain van het team: “Het ging dit jaar eigenlijk best lekker. Vorig jaar moesten we op de laatste competitiedag nog vechten tegen degradatie en nu zijn we kampioen. We begonnen dit jaar nog wat moeizaam in de altijd beladen derby tegen ‘De Blauwe Reiger’. Daar hebben we toch een paar puntjes weggegeven anders hadden we al eerder kampioen kunnen zijn. Daarom was het vandaag toch best nog wel een beetje spannend” zei hij terwijl hij lachend zijn corona leegdronk.

Mijn betrekkelijke jalousie was inmiddels overgegaan in een gevoel van trots. Het waren per slot van rekening wel onze jongens van LTCM. Met een positief gevoel verliet ik het tennispark Het was me het tennisweekje wel. Eerst Kiki Bertens, daarna Garbine Muguruza en Novak Dkokovic en als klap op de vuurpijl ons eigen heren zondag team. Wat een kampioenen. Hoe mooi wil je het hebben?

 

De vijf kampioenen

Deel deze pagina via:

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws