Drie tennisteams van LTCM draaien een goed seizoen: de teams Mix 1 17+ vrijdag, Heren 2 vrijdag en Dames 1 zaterdag zijn kampioen in hun competitie geworden!

Overtuigend kampioenschap tennisteam LTCM Mix 1

Na zes van de zeven gespeelde tenniswedstrijden wist aanvoerster Evelien Rietdijk het zeker: het kampioenschap kon LTCM Mix 1 niet meer ontgaan. Het team had in de vierde klasse van de 17plus-competitie op vrijdagavond een riante voorsprong opgebouwd op directe concurrent PDVD, en LTCM had het onderlinge duel gewonnen.
Evelien: ‘Pas toen wij na afloop van de vijfde competitieronde nog bovenaan stonden, dacht ik aan het woord kampioenschap. Tot die tijd ging het er vooral om, dat wij bovenin goed mee zouden draaien.’
Dat er duidelijk meer inzat, bleek uit het vervolg. Afgelopen vrijdagavond werd haar team ongeslagen kampioen door in Utrecht overtuigend met 0-4 te winnen bij Attila. Behalve Evelien Rietdijk maakten ook haar man Arnold, Hidde Souwer, Marjolein Wijman, Monique Idrissi en Feiko Postma deel uit van het team, dat het volgend jaar een niveau hoger mag gaan proberen.

2018-voorjaar-Mix1-17+

Zie ook Heren 2 vrijdag en Dames 1 zaterdag en andere de competitie teams.

Deel deze pagina via:

Evenementen volledige kalender

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws