DE PULLENCLUB ORGANISEERT HET LTCM KERSTFEEST

Op zaterdag 17 december 2016 barst het evenement van het jaar los. Als afsluiting van een prachtig tennisseizoen verlicht de pullenclub de donkere dagen voor kerst.

Voor alle leden van LTCM is dit evenement toegankelijk, waarbij u ondermeer kunt rekenen op een prachtige kerst winter BBQ, verzorgd door Rosco Catering. We starten om 17.00 uur en gedurende de avond zal er genoeg ruimte zijn voor activiteiten. Een Kerstloterij met aantrekkelijke prijzen is bij de toegangsprijs inbegrepen.

De toegangsprijs bedraagt EUR 22,50 per persoon en daarvoor ontvang je:

  1. Glühwein bij ontvangst Winter
  2. BBQ (zie voor het menu onderstaande flyer)
  3. Een consumptiebon
  4. Een gratis lot voor de Kerstloterij.

Voor kinderen is er een aangepast menu voor EUR 7,50 per kind. De kinderen kunnen dan gebruik maken van het salade buffet in combinatie met een Big American Hamburger met een American Breadslice en toppings.

De aanmelding sluit op 5 december, en omdat de winter BBQ verzorgd wordt door een externe partij staat aanmelden gelijk aan onherroepelijk betaling (ook al kom je op 17 december toch niet). Dus zet allemaal je kerstmuts op en vier met ons mee!

Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

LTCM Pullenclub presenteert III

Deel deze pagina via:

Sponsors

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws