AlleMensen
Op zondag 14 juli vanaf 13.30 uur organiseert LTCM het Alle Mensen-toernooi.

De naam zegt het al: iedereen die lid is van onze tennisvereniging (juniorlid, seniorlid en daglid) kan zich hiervoor opgeven.

Er zal gespeeld worden in 4 teams van elk ca. 10 personen. Er zullen alleen dubbelwedstrijden gespeeld worden in 3 rondes verdeeld over 5 banen. De wedstrijden duren elk 25 minuten. Per team zal er een teamcaptain zijn. Deze teamcaptain zal de opstelling van het team voor de te spelen rondes bepalen voorafgaand aan het toernooi. Hij/zij krijgt hier 30 minuten de tijd voor. Maar let op………..er zijn regels voor de banen waarop gespeeld gaat worden!

Zo zal bijvoorbeeld tijdens de 1e ronde op baan 1 gelden dat de spelers op deze baan bestaan uit de langste en de kleinste persoon uit de teams, op baan 2 spelen personen met blauwe en bruine ogen, op baan 3 spelen een oud en een jong teamlid, op baan 4 spelen twee moeders, op baan 5 twee vaders enz.

De indeling zal ingevuld worden in een baanschema zodat iedereen kan zien wie wanneer speelt gedurende de 3 rondes. De teamindeling wordt bekend gemaakt op de dag zelf. Dus ben je net lid geworden, dan is dit de ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

De middag sluiten we af met een gezellige BBQ. De eigen bijdrage voor deze BBQ is €10,00 per persoon voor volwassenen en €7,50 per kind t/m 12 jaar.

Geef je vóór 15 juni a.s. op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hier tevens bij aan of je deel neemt aan de BBQ.
Het toernooi zal doorgang vinden bij een minimale opkomst van 40 personen.

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal te zien op 14 juli a.s.!


Met sportieve tennisgroet,

Evelien, Sabine, Diana en Monique
Evenementencommissie LTCM

Deel deze pagina via:

Sponsors

Lid worden van L.T.C.M.

Speciale aanbiedingsprijs 1e jaar lidmaatschap:
Junioren (tot 18 jaar)€75,00€19,00
Jongeren 18-24 jaar€145,00€45,00
Senioren€180,00€95,00

Lidmaatschap   Tennislessen

De tennis-(Whats)APP

tennis app Wel willen tennissen maar niet weten met wie?
Herkent u dat?
Wij hebben de oplossing!

Meer weten?

Laatste nieuws